Boomcontrole

Hoveniersbedrijf Van Dijk kan voor u een boomcontrole uitvoeren in de regio’s Tilburg, Goirle en Alphen. Onze professionals zijn allen in het bezit van een diploma en hebben heel wat vakkennis. Hiermee staan zij voor u klaar bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Het laten uitvoeren van een boomcontrole

Hoveniersbedrijf Van Dijk kan voor u uit handen nemen wat u maar wilt. Wij kunnen een boomcontrole uitvoeren, maar wij kunnen u ook van dienst zijn bij het aanleggen van een nieuwe tuin. In het laatste geval gaan wij met u om de tafel zitten om uw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens gaan wij via een plan te werk, dat natuurlijk voldoet aan het budget dat u van te voren bepaald hebt. Naast een boomcontrole kunnen wij de bomen ook snoeien, verplanten en planten, en zorgen voor standplaatsverbetering, begeleidingssnoei, praktische snoei en nog veel meer. Ook het verwijderen van de bomen behoort tot onze werkzaamheden als blijkt dat dit nodig is na de boomcontrole.

De mogelijkheden

Wilt u graag dat Hoveniersbedrijf Van Dijk voor u een boomcontrole uitvoert? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer: 013-5082115. Wij staan u graag te woord. Bent u nieuwsgierig naar ons werk? Bekijkt u dan eens de foto’s op onze website.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl