Boomverzorging Alphen

U kunt terecht bij Hoveniersbedrijf Van Dijk als u graag boomverzorging in de regio Alphen, Riel of Tilburg wenst. Bij ons vindt u diverse kerntaken onder een dak. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Professionele boomverzorging in de regio Alphen

Hoveniersbedrijf Van Dijk staat voor u klaar voor het uitvoeren van boomverzorging in de regio Alphen, Tilburg of Goirle. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Praktisch snoeien, begeleidingssnoeien of vormsnoeien;
  • De standplaats verbeteren;
  • Het controleren en vellen van de bomen;

Ook het verplanten of planten van nieuwe bomen kunnen wij voor u verzorgen. Vooraf maken we duidelijke afspraken over het te besteden budget en wat we exact voor u kunnen betekenen voor de verzorging van de bomen. Of deze nu langs de weg staan of in de tuin van particulieren, wij kunnen u helpen.

Ons werk

Wilt u graag dat het groen er mooi bij blijft staan? Neem dan gerust contact op met Hoveniersbedrijf Van Dijk. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 013-5082115. Wij bespreken graag met u wat wij allemaal kunnen doen bij de boomverzorging in de regio Alphen, Riel en Tilburg. Voor een beeld van ons werk, bekijkt u de foto’s op onze website.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl