Boomverzorging Tilburg

Hoveniersbedrijf Van Dijk staat voor u klaar als u boomverzorging in de regio Tilburg, Goirle of Alphen nodig hebt. Dankzij ons groene hart hebben wij een passie voor alles wat groen is. Onze uitdaging is de realisatie van uw wensen in de tuin.

Maak gebruik van boomverzorging in de omgeving van Tilburg

Hoveniersbedrijf Van Dijk staat voor u klaar met de juiste boomverzorging in de regio Tilburg, Baarle Nassau, Baarle Hertog of Riel. Ons personeel is vakbekwaam door een gedegen opleiding. Zij kunnen onder andere het volgende voor u uitvoeren:

  • Het verwijderen van bomen;
  • Praktische snoei, vormsnoei of begeleidingsnoei;
  • De standplaats verbeteren;

Ons personeel is speciaal opgeleid om deze werkzaamheden uit te voeren.

Advies op maat

Van Dijk Hoveniersbedrijf staat voor u klaar als u behoefte hebt aan boomverzorging in de regio Tilburg, Baarle Nassau of Riel. Wat u ook aan de bomen wilt laten doen, wij voorzien u graag van deskundig advies op maat. U weet dan precies waar u aan toe bent. We stellen vooraf ook een plan van aanpak voor u op. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, maar ook in het ontwerpen en onderhouden ervan. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: 013-5082115.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl