Hovenier Gilze

Hoveniersbedrijf Van Dijk is waar u moet zijn voor een vakkundige hovenier die werkzaam is in de omgeving van Gilze. Het is ons doel om, door middel van onze creativiteit, deskundigheid en enthousiasme, voor u de tuin te realiseren die volledig voldoet aan uw wensen. Op deze manier leveren wij echt maatwerk. Wij hebben met ons team in omgeving Gilze dan ook een ware passie voor het vak van hovenier.

Professionele en veelzijdige hovenier, werkzaam in omgeving Gilze

Bij Hoveniersbedrijf Van Dijk kunt u terecht voor al uw werkzaamheden in uw tuin. Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen? Wij verzorgen zowel het ontwerp als de aanleg hiervan. Ook onderhouden wij met plezier uw tuin voor u. Hierdoor bespaart u uzelf een hoop werk en kan u extra genieten van uw tuin. Dat vinden we dan ook het belangrijkst. Naast tuinen, zijn wij als hovenier in de omgeving van Gilze ook gespecialiseerd in bomen. Zo kunt u bij ons dus ook terecht voor een complete boomverzorging.

Schakel een deskundig hoveniersbedrijf in voor de volledige verzorging van uw tuin!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Hoveniersbedrijf Van Dijk biedt voor het aanleggen en/of onderhouden van uw tuin? Bel dan naar 013-5082115 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zorgen er met plezier voor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig bij ligt.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl