Hoveniersbedrijf Baarle-Nassau

Zoekt u een geschikt hoveniersbedrijf dat uw tuin te Baarle-Nassau kan onderhouden? Of wilt u juist een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? In beide gevallen kunt u rekenen op Hovenierbedrijf van Dijk. Wij vinden het een uitdaging om exact datgene wat u in uw tuin wilt te realiseren. Daarbij kunt u rekenen op het enthousiasme, de deskundigheid, de creativiteit en de passie voor groen van ons team.

Hovernierbedrijf nabij Baarle-Nassau: u en uw tuinwerkzaamheden centraal

Of het nu om de aanleg van een nieuwe tuin of om het onderhoud van uw huidige tuin gaat, bij Hoveniersbedrijf van Dijk, hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Baarle-Nassau, staat de klant en zijn of haar wensen altijd centraal. Wij bezorgen u graag de tuin die u zich wenst. Dient het gras eens nodig gemaaid te worden? Kunnen uw bomen wel wat verzorging gebruiken? Of heeft u plannen voor volledig nieuwe tuin in gedachte? Laat het ons weten! Wij vervullen iedere wens ten aanzien van uw tuin.

Bel voor een verkennend gesprek

Wilt u Hoveniersbedrijf van Dijk inschakelen voor de aanleg van een nieuwe tuin? Dan komen wij graag eerst bij u langs voor een verkennend gesprek, waarin wij ideeën kunnen bespreken en een passend ontwerp kunnen voorstellen. Wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten? Bel dan even naar 013 – 5082115. Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in de wijde omgeving van Baarle-Nassau.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl