Hoveniersbedrijf Gilze

Hoveniersbedrijf Van Dijk is een professioneel hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor alle klussen voor uw tuin in de omgeving van Gilze. Van het ontwerpen en aanleggen van uw tuin tot aan het onderhouden ervan en het verzorgen van bomen. Wij staan ervoor om alle wensen die u voor uw tuin heeft te vervullen. Dit doen we middels onze deskundigheid, creativiteit en bovenal onze passie voor het vak.

Hoveniersbedrijf voor al uw hoveniersklussen in de omgeving van Gilze

Als u een tuin heeft, dan wilt u daar natuurlijk zo veel mogelijk van genieten. Ons vakkundige hoveniersbedrijf dat werkzaam is in de omgeving van Gilze helpt u daarbij. Om uw tuin pas echt te laten floreren is dan ook regelmatig onderhoud nodig. Wilt u graag een nieuwe tuin aanleggen of bent u uitgekeken op uw oude tuin? Wij zorgen zowel voor het ontwerp als de aanleg ervan. Ons ontwerp maken we aan de hand van een verkennend gesprek waarin ideeën eisen of visies worden besproken. Op basis hiervan wordt het ontwerp gemaakt, dat vervolgens volledig door ons kan worden gerealiseerd. Dat is de veelzijdigheid waar u op kunt rekenen bij ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Gilze.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over de diensten waarvoor u bij Hoveniersbedrijf Van Dijk terecht kunt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013-5082115. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die wij bieden om te zorgen dat uw tuin er prachtig bij ligt.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl