Hoveniersbedrijf Goirle

Wilt u graag uw tuin laten onderhouden door een professioneel hoveniersbedrijf in de omgeving van Goirle? Neem dan eens contact op met Hoveniersbedrijf van Dijk. Ons hoveniersbedrijf, gelegen in Alphen, nabij Goirle, beschikt over een deskundig, enthousiast en creatief team van medewerkers die iedere tuin weer in goede conditie weten te krijgen. Wilt u juist een volledig nieuwe tuin? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf nabij Goirle: nieuwe tuin naar wens

Wanneer u ons inschakelt voor het onderhouden van uw huidige tuin, dan kunnen wij onder andere voor u het gras maaien, de grond bemesten en de planten, struiken en bomen snoeien. Ook kunnen wij meteen nakijken of de beplanting in uw tuin last heeft van ziektes of gebreken. Natuurlijk kan het ook zijn dat u graag een nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Wij kunnen dan in een verkennend gesprek uw wensen en eisen bespreken en bekijken wat realiseerbaar is. In samenspraak met u kunnen wij tot een geschikt ontwerp voor een nieuwe tuin komen, waarna we overgaan tot de realisatie van het project. Hoveniersbedrijf van Dijk bezorgt u graag de tuin waarvan u al enige tijd droomt. Wij zijn graag uw hoveniersbedrijf nabij Goirle.

Informatie over onze diensten

Denkt u dat Hoveniersbedrijf van Dijk, hét hoveniersbedrijf uit Goirle en omgeving, u aan een gewenste tuin kan helpen? Aarzel dan niet even te bellen naar 013 – 5082115. Dan bekijken wij hoe we u van dienst kunnen zijn.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl