Hoveniersbedrijf Tilburg

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de buurt van Tilburg? Misschien bent u wel op zoek naar Hoveniersbedrijf van Dijk. Ons hoveniersbedrijf is gelegen in Alphen, maar we zijn werkzaam in de wijde omgeving van Tilburg. U kunt bij ons terecht voor zowel het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin, maar we kunnen uw huidige tuin ook onderhouden, zodat deze weer in optimale conditie is. Voor een compleet verzorgde tuin kunt u op onze dienstverlening rekenen.

Hoveniersbedrijf nabij Tilburg voor een goed verzorgde tuin

Als het om de verzorging van uw tuin gaat, dan kunt u rekenen op het professionele vakkundige team van Hoveniersbedrijf van Dijk, gelegen nabij Tilburg. Wij kunnen uw tuin onderhouden, door bijvoorbeeld de grond te bemesten, het gras te maaien, bomen, planten en struiken te snoeien, maar ook tekenen van ziekte aan uw planten te herkennen. Echter, wanneer u zich een nieuwe tuin wenst, dan kunt u bij ons ook terecht voor een passend ontwerp en ook de daadwerkelijke aanleg van de tuin. Tijdens een verkennend gesprek kunnen wij uw wensen en eisen bespreken en deze omzetten in een geschikt ontwerp, waarna we overgaan tot de realisatie van het project. Geen wens is ons te gek, dus geef gerust aan wat u graag in uw nieuwe tuin zou willen zien.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u binnenkort een hoveniersbedrijf in de omgeving van Tilburg inschakelen om uw tuin flink onder handen te nemen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf van Dijk. Wij zijn u graag van dienst, zowel voor een onderhoud als voor de aanleg van een volledig nieuwe tuin. U kunt ons bereiken via het nummer 013 – 5082115.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl