Kunstgras Tilburg

Het aanleggen van kunstgras in de regio’s Tilburg, Riel en Goirle kunt u overlaten aan de professionals die werken bij Hoveniersbedrijf Van Dijk. Iedereen die bij ons in dienst is, gaat vakbekwaam te werk en heeft dankzij een groen hart, passie voor het vak.

Het aanleggen van kunstgras in de omgeving van Tilburg

U hebt weinig tijd voor het onderhoud van uw tuin waardoor u ernaar neigt tegels te laten leggen. Alleen dan zou u wel het groene oppervlak dat gras met zich meebrengt missen. Hoveniersbedrijf Van Dijk kan dit voor u oplossen door kunstgras in de regio Tilburg, Alphen of Baarle Hertog voor u aan te leggen. Als wij toch bezig zijn met het aanleggen van uw tuin, kunnen wij ook nog het volgende voor u doen:

  • Het plaatsen van een vijver;
  • Oude beplanting rooien;
  • Watermanagement aanbrengen;
  • Plantenbakken en muurelementen plaatsen.

 

Deze werkzaamheden gaan natuurlijk altijd in overleg met u en van te voren bespreken wij het budget waar wij ons aan moeten houden.

Bel ons

Indien u wenst dat Hoveniersbedrijf Van Dijk kunstgras in de omgeving van Tilburg, Baarle Nassau of Alphen voor u aanlegt, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: 013-5082115. Wij staan u graag te woord en nemen de mogelijkheden met u door.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl