Leverancier vijver Goirle

Hoveniersbedrijf Van Dijk staat voor u klaar als betrouwbare leverancier van een vijver in de regio’s Goirle, Riel en Tilburg. Om bij ons te werken is niet alleen een diploma vereist. Wat wij namelijk nog belangrijker vinden is een groen hart. Alleen dan kunnen de werkzaamheden met passie uitgevoerd worden.

Een betrouwbare leverancier van een vijver in de regio Goirle

U wilt graag uw tuin opknappen. Het liefst wilt u meer groen, verlichting en een vijver. Hoveniersbedrijf Van Dijk kan u van dienst zijn als leverancier van een vijver in de regio Goirle. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw tuin, waarbij wij vanzelfsprekend rekening houden met uw eisen en wensen. Daarna kunnen wij ons richten op de aanleg van de tuin. Hieronder vallen diverse werkzaamheden, waaronder:

  • Het aanleggen van een vijver;
  • Het verzorgen van de elektronica aanleg, zodat u ’s avonds niet in het donker hoeft te zitten;
  • Kunstgras aanleggen;
  • Het plaatsen van muurelementen.

Informeer naar de mogelijkheden

Als leverancier van een vijver in de regio’s Goirle, Tilburg en Alphen, staat Hoveniersbedrijf Van Dijk voor u klaar bij de aanleg van een vijver. Ook voor andere tuin gerelateerde zaken kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 013-5082115.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl