Tuin onderhoud Tilburg

Tuin onderhoud in de regio Tilburg, Riel of Goirle kunt u overlaten aan Hoveniersbedrijf Van Dijk. Bij ons vindt u professioneel personeel dat vakbekwaam is en in het bezit is van een diploma. Bovendien hebben zij naast groene vingers ook zeker een groen hart. Hierdoor voert iedereen de werkzaamheden met veel passie uit.

Professioneel tuin onderhoud in de regio Tilburg

Veel mensen houden van een grote tuin. Het liefst met een ruim terras waar in de avondzon gegeten en gedronken kan worden. Dit alles is dan natuurlijk geflankeerd door mooie bloemperken. Het onderhoud dat erbij komt kijken, spreekt helaas minder mensen aan. Gelukkig kan Hoveniersbedrijf Van Dijk u bijstaan met tuin onderhoud in de regio Tilburg, Baarle Hertog of Alphen. Er is heel wat werk dat wij voor u kunnen uitvoeren. Denk onder meer aan het volgende:

  • Wij kunnen de blokhagen knippen;
  • Snoeien van (fruit)bomen;
  • De vijver onderhouden;
  • Onkruid wieden.

Meer weten over ons?

Wenst u de hulp van Hoveniersbedrijf Van Dijk voor uw tuin onderhoud in de regio Tilburg, Baarle Nassau, Riel of Goirle? Bel ons dan gerust en informeer naar onze mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 013-5082115. Wilt u meer weten over ons werk? Bekijk dan eens de foto’s op onze website.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl