Tuinaanleg Baarle-Nassau

Voor tuinaanleg in de omgeving van Baarle-Nassau schakelt u natuurlijk het liefst een professioneel en deskundig hoveniersbedrijf in. Denk bijvoorbeeld eens aan Hoveniersbedrijf van Dijk uit Alphen. Wij leggen sinds jaren tuinen aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Natuurlijk zijn wij ook in te schakelen voor het onderhouden van uw huidige tuin. Bij ons staat de klant en zijn wensen altijd centraal, dat staat vast. Het gaat immers om uw tuin.

Tuinaanleg in de omgeving van Baarle-Nassau: nieuwe of renovatie

Denkt u er al enige tijd over na om een nieuwe tuin aan te laten leggen? De dienstverlening ten aanzien van tuinaanleg van Hoveniersbedrijf van Dijk, gelegen nabij Baarle-Nassau, biedt dan verschillende mogelijkheden. Allereerst kunt u ervoor kiezen om uw huidige tuin te laten renoveren of een compleet nieuwe tuin aan te laten leggen. Zo kunnen wij onder andere de bodem herstructureren, watermanagement en stroomvoorziening aanbrengen, een vijver aanleggen en nieuwe beplanting verzorgen. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij bekijken welke werkzaamheden nodig zijn om uw wensen te vervullen.

Tuinonderhoud ook mogelijk

U kunt ervoor kiezen om uw tuin te renoveren of om een geheel nieuwe tuin aan te leggen, maar u kunt Hoveniersbedrijf van Dijk ook inschakelen voor het onderhouden van uw huidige tuin. Zo kunnen wij uw bomen en planten verzorgen, de grond bemesten en het gras maaien. Wilt u meer informatie over onze diensten ten aanzien van tuinaanleg in Baarle-Nassau en omgeving? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 – 5082115.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl