Tuinaanleg Gilze

Uw tuinaanleg wordt volledig verzorgd door Hoveniersbedrijf Van Dijk, werkzaam in de omgeving van Gilze. Wij ontwerpen voor u uw nieuwe tuin en leggen deze vervolgens op vakkundige wijze aan. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal. Wij zetten onze deskundigheid, creativiteit en passie voor groen in om u te voorzien van een tuin waar u oprecht blij mee kunt zijn.

Uw tuinontwerp en tuinaanleg in Gilze, met enthousiasme uitgevoerd

Voordat de tuin van uw dromen kan worden aangelegd, is het belangrijk om een goed doordacht ontwerp te maken. Deze maken we bij Hoveniersbedrijf Van Dijk op basis van een verkennend gesprek waarin we uw ideeën, eisen en visies bespreken. Door deze op te nemen in het ontwerp dat wij voor u maken, zorgen we ervoor dat we u een ontwerp op maat leveren dat volledig voldoet aan uw wensen. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd begint de tuinaanleg van uw tuin in Gilze. Hiervoor voeren we met Hoveniersbedrijf Van Dijk alle werkzaamheden zelf uit, van het rooien van oude beplanting en het herstructureren van de bodem tot aan het aanbrengen van een vijver en nieuwe beplanting. Wij kunnen alles voor u realiseren!

Maak een persoonlijke afspraak!

Met ons deskundig personeel realiseren wij uw droomtuin of groenproject met plezier en veel passie. Schakelt u Hoveniersbedrijf Van Dijk ook in voor uw tuinaanleg in de omgeving van Gilze? Maak dan direct een persoonlijke afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken. Dit doet u door te bellen naar 013-5082115.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl