Tuinaanleg Goirle

Een specialist op het gebied van tuinaanleg in de omgeving van Goirle gezocht? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar Hoveniersbedrijf van Dijk. Wij beschikken over ruime ervaring in het onderhouden, ontwerpen en aanleggen van tuinen en weten daarbij steeds rekening te houden met de wensen van onze klant. Het gaat immers om uw tuin en we willen wel dat u volop kunt genieten van uw tuin.

Tuinaanleg nabij Goirle: van gras tot vijver

Denkt u er al enige tijd over na om een nieuwe tuin aan te laten leggen? Dan kan het helpen om eens met een medewerker van een deskundig hoveniersbedrijf in gesprek te gaan. Denk bijvoorbeeld aan Hoveniersbedrijf van Dijk, dé specialist op het gebied van tuinaanleg in Goirle en omgeving. Tijdens een gesprek met ons kunt u al uw wensen en eisen ten aanzien van uw tuin aangeven, zodat wij kunnen bekijken wat haalbaar is. Misschien wilt u wel gras in uw tuin of een vijver? Heeft u al nagedacht over de planten en bomen die u in uw tuin wilt? Vervolgens kunnen wij een ontwerp voorstellen, waarop wij de aanleg van uw nieuwe tuin kunnen baseren. Het resultaat is een tuin waarvan u gedroomd heeft.

Ook voor onderhoud kunt u op ons rekenen

Voor tuinaanleg in Goirle of omgeving kunt u te allen tijde Hoveniersbedrijf van Dijk inschakelen. Echter, wanneer uw huidige tuin onderhouden moet worden of uw bomen wel wat verzorging kunnen gebruiken, dan zijn wij er ook voor u. In alle gevallen kunt u bellen naar 013 – 5082115. Wij bekijken graag wat we voor u kunnen doen.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl