Tuinaanleg Hilvarenbeek

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinaanleg in de omgeving van Hilvarenbeek? Waarom zou u dan niet eens contact opnemen met Hoveniersbedrijf van Dijk? Al jarenlang weten wij onze klanten gelukkig te maken met een nieuwe tuin, die volledig naar hun wens is. Ieder nieuw project zien wij als een nieuwe uitdaging en die gaan wij met veel enthousiasme en professionaliteit aan. Tevens staat de klant bij ons altijd centraal. Het gaat immers wel om uw tuin.

Tuinaanleg in de omgeving van Hilvarenbeek: zeer veel mogelijkheden

Wanneer u Hoveniersbedrijf van Dijk inschakelt voor tuinaanleg in de omgeving van Hilvarenbeek, dan kunt u erop rekenen dat er veel mogelijkheden zijn en dat er heel wat te kiezen te valt. Voordat de aanleg van uw nieuwe tuin plaatsvindt, komen wij daarom ook eerst bij u langs voor een verkennend gesprek. We luisteren naar uw wensen en eisen en bekijken of deze reëel zijn. Misschien wilt u een vijver in uw nieuwe tuin of (kunst)gras? Welke beplanting wilt u in uw tuin en heeft u al over de afscheiding nagedacht? Wanneer al uw ideeën duidelijk zijn, schetsen wij een ontwerp die volledig naar wens is van de klant. Pas daarna gaan wij met uw tuin aan de slag.

Ook voor boomverzorging

Hoveniersbedrijf van Dijk helpt u graag met haar dienstverlening op het gebied van tuinaanleg in bijvoorbeeld Hilvarenbeek. Echter, u kunt ook op ons rekenen wanneer de bomen in uw huidige tuin verzorgd dienen te worden. Wilt u meer informatie over onze diensten op dit gebied? Bel dan gerust even naar 013 – 5082115.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl