Tuinaanleg Tilburg

Hoveniersbedrijf kan voor u tuinaanleg in de regio’s Tilburg, Baarle Hertog en Alphen verzorgen. Bij ons werken vakbekwame mensen die in het bezit zijn van een geldig diploma. Het belangrijkste is echter dat iedereen voorzien is van een groen hart, waardoor iedereen te werk gaat met passie voor het vak.

Het verzorgen van tuinaanleg in de regio Tilburg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen in de regio Tilburg? U zou alles kunnen betegelen, maar u kunt ook de hulp inroepen van Hoveniersbedrijf Van Dijk, om u te helpen bij een tuinaanleg in de regio Tilburg. Wij helpen u graag aan een mooi tuinontwerp:

  • Tijdens een gesprek vooraf bespreken we de wensen en de eisen;
  • Wij geven daarna een plan waarbij wij ons aan het budget houden.

Als het ontwerp wordt goedgekeurd, staan wij ook bij het aanleggen van de tuin voor u klaar. U kunt ons daarna ook inschakelen voor tuinonderhoud.

Meer informatie

Hoveniersbedrijf van Dijk kan u helpen bij de tuinaanleg in de regio Tilburg, Goirle, Riel en Baarle Hertog. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 013-5082115. Wij staan u graag te woord. Via onze website kunt u bovendien wat foto’s van ons werk bekijken.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl