Tuinaanleg

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij een goed doordacht ontwerp, waarom tijdens een verkennend gesprek de idee├źn, eisen of visies besproken kunnen worden. Zodat we dit kunnen transformeren naar een op maat gemaakt plan waarin de door u aangegeven eisen en wensen zijn verwerkt binnen uw budget,
Of u een klein of groot project te realiseren heeft en of u particulier of zakelijk bent, wij kunnen u begeleiden in de ontwerpfase tot aan de oplevering met advies in materialenkeuze en/of een doordacht beplantingsplan om optimaal van uw tuin te kunen genieten.

Tuinaanleg

Na het ontwerp volgt de realisatie, hier bent u in goede handen.
Een nieuw project of renovatie, van het rooien van oude beplanting en verwijderen van dode materialen en opstallen. Herstructureren van de bodem, aanbrengen van watermanagement en/of stroomvoorziening. Aanbrengen van (half)verharding, (zwem)vijver, beplanting, (kunst)gras, erfafscheidingen of het plaatsen van muurelementen. Ook voor het ontwerp en realisatie van plantbakken of ornamenten uit voorraad of custom-made zijn wij u van dienst.
Om maar een greep uit onze werkzaamheden te presenteren, met deskundig personeel en de juiste materiaalkeuze realiseren wij uw droomtuin of groenproject met passie en plezier!

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl