Tuinonderhoud Turnhout

Voor tuinonderhoud in de omgeving van Turnhout schakelt u Hoveniersbedrijf Van Dijk in. Wij werken uitsluitend met personeel dat vakbekwaam is en een diploma heeft. Daarnaast heeft iedereen groene vingers en een groen hart.

Hulp bij tuinonderhoud in de regio Turnhout

U hebt enige tijd geleden een prachtige tuin laten aanleggen. U hebt een prachtig gazon, mooie bloemperken en een sprankelende vijver waar vissen in zwemmen. Om de tuin dan in goede conditie te houden, ook op lange termijn, is onderhoud van groot belang. Gelukkig kan Hoveniersbedrijf Van Dijk u helpen bij tuinonderhoud in de regio Turnhout, Tilburg, Goirle of Alphen. Wij kunnen onder andere het volgende voor u doen:

  • Mos bestrijden;
  • Onkruid wieden;
  • De blokhagen bijknippen zodat ze er weer keurig bijstaan;
  • Het gazon maaien, zodat elk grassprietje weer gelijk is;
  • De vijver onderhouden, zodat het water weer heerlijk helder is.

Maak gebruik van onze diensten

Wilt u graag gebruik maken van de diensten die Hoveniersbedrijf Van Dijk biedt voor tuinonderhoud in de regio’s Turnhout, Tilburg, Goirle of Alphen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 013-5082115. U kunt een beeld van ons werk krijgen als u de foto’s op onze website bekijkt.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl