Vijver Baarle-Nassau

Denkt u al enige tijd na over het laten aanleggen van een vijver in uw tuin te Baarle-Nassau? U wilt daarvoor natuurlijk wel een professioneel hoveniersbedrijf inschakelen. Neem daarom eens contact op met Hoveniersbedrijf van Dijk. Ons enthousiaste en creatieve team weet ieder project tot een goed einde te brengen, volledig naar de wens van de klant. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw budget. Maak gerust eens een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Vijver Baarle-Nassau en omgeving: voor de particuliere en de zakelijke markt

Hoveniersbedrijf van Dijk vervult sinds jaar en dag de tuinwensen van zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden van uw tuin, waarbij u kunt denken aan het verzorgen van bomen, het maaien van gras en het bemesten van de grond. Ook kunnen wij een compleet nieuwe tuin aanleggen, waarbij wij ook de mogelijkheid bieden om een vijver aan te leggen. Wanneer u door ons een tuin en/of vijver wilt laten aanleggen, bijvoorbeeld in Baarle-Nassau, dan komen wij eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek. Hierin zullen wij uw wensen en eisen bespreken. We kijken welke ideeën haalbaar zijn en verwerken dat in een ontwerp. Op basis van dit ontwerp gaan we over tot de realisatie.

Afspraak maken voor verkennend gesprek

Wanneer u besloten heeft om een vijver in Baarle-Nassau of omgeving te laten aanleggen door Hoveniersbedrijf van Dijk, dan kunt u een afspraak maken voor een verkennend gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen via het nummer 013 – 5082115.

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl