Vijverspecialist Tilburg

Hoveniersbedrijf Van Dijk is de vijverspecialist in de regio’s Tilburg, Goirle, Riel en Baarle Nassau. Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwerpen en aanleggen van een prachtige tuin, waar u jarenlang plezier van hebt.

Ga in zee met de vijverspecialist uit Tilburg

Niet iedere bezitter van een grote tuin heeft automatisch groene vingers. Wie toch wil genieten van een mooie groene omgeving, in plaats van enkel betonnen tegels, kan een beroep doen op Hoveniersbedrijf Van Dijk:

  • Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van de tuin;
  • Wij voeren dan eerst een oriënterend gesprek, waarbij de ideeën besproken kunnen worden. Ook kunt u de harde eisen aangeven en wij zullen onze visie geven.

Als het ontwerp naar wens is, beginnen wij met het aanleggen van de tuin. Hebt u altijd al een vijver met mooie vissen gewild? Als vijverspecialist in Tilburg kunnen de vakmensen van Hoveniersbedrijf Van Dijk dit zeker voor u aanleggen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de diensten die Hoveniersbedrijf Van Dijk als vijverspecialist Tilburg voor u kan uitvoeren in de regio’s Alphen, Baarle Nassau en Riel? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 013-5082115. Dan nemen wij graag samen met u de mogelijkheden door. Op onze website kunt u bovendien een kijkje nemen in ons fotoalbum, waar u een beeld krijg van onze projecten.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl