Zwemvijver Turnhout

Hoveniersbedrijf Van Dijk kan voor u een zwemvijver in de regio Turnhout, Tilburg of Riel aanleggen. Wij hebben een passie voor groen en dragen dit uit in ons werk. Wij halen energie uit het feit dat wij uw wensen op een perfecte manier in de tuin kunnen toepassen.

Laat een zwemvijver aanleggen in de omgeving van Turnhout

U hebt een prachtige tuin op het zuiden, maar helaas bent u niet zo’n fan van tuinieren. Om toch te genieten van een mooie groene ruimte, kan Hoveniersbedrijf Van Dijk u een handje helpen. Wij kunnen bijvoorbeeld een zwemvijver aanleggen in de regio Turnhout. Ook als u nu alleen maar tegels hebt liggen en graag wilt dat alles eruit gaat, kunnen wij een heel nieuw ontwerp voor uw tuin maken. Dit gaat natuurlijk volledig in overleg met u. Tijdens een gesprek vooraf geeft u aan wat uw wensen en eisen zijn. Wij geven ook zeker onze visie. Vervolgens zorgen wij voor een plan, dat valt binnen het budget.

Laat de vijver door ons aanleggen

Wilt u graag dat Hoveniersbedrijf Van Dijk voor u een zwemvijver in de regio Turnhout, Baarle Nassau of Goirle aanlegt? Neem dan gerust eens contact met ons op door even te bellen: 013-5082115. Telefonisch nemen wij graag al een en ander met u door. Op onze website kunt u bovendien wat foto’s van onze projecten bekijken.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Van Dijk
Lindenakker 19
5131 AE Alphen
Telefoon: 013-5082115
Mobiel: 06-51 60 95 77
Mail: info@hoveniersbedrijfjosvandijk.nl